jobs from my.neuvoo.com

05 April, 2012

Pelakon, Fatin Nur Afifah diugut pengkid (bekas kekasih) edar gambar lucahnya!

Apa la nak jadi dengan dunia artis la ni. Dah la bercinta dengan kaum sejenis, bangga bercinta buat pulak tatu tanda cinta. Dah clash bercinta, kena ugut pulak gambar-gamabr beromen waktu dulu nak disebar kan!

Pelakon jenis ni, kalau disuruh mengucap, silap hari bulan disebut assalamualaikum!

Effy atau nama sebenarnya, Fatin Nur Afifah yang sebelum ini pernah membintangi filem kanak-kanak "Tentang Bulan", membuat pengakuan bercinta dengan kaum sejenis.

Menurut laporan yang dipetik daripada Rotikaya.com, satu sumber telah memberitahu bahawa pelakon kanak-kanak popular ini sudah tidak mempunyai apa-apa hubungan dengan pengkid yang dikenali sebagai Putt.
Rentetan dari kisah percintaan mereka sebelum ini, Effy bertindak mengabadikan nama kekasihnya dengan membuat tatu di bahagian pinggang.
Ketika hubungan percintaan mereka terjalin hampir setahun Effy seringkali menulis kata- kata cinta di dalam blog miliknya untuk tatapan umum.

Namun setelah mereka berpisah, Effy telah menutup akaun tersebut kerana kecewa.

Putt juga pernah mengugut akan menyebarkan gambar lucah Effy yang dimilikinya jika dia bertindak memburuk nama pengkid itu.

- Cinema Online

Foto-foto kenangan ketika bersundal dengan pengkid kesayangannya...
Video Effy ketika baru nak akil baligh


3 comments

balik balik rotikaya..rotikaya ni blogger bangsat..suka dedah aib orang.melanggar etika kewartawanan..inilah dunia akhir zaman..semua orang rasa mereka dipihak yang benar bila mereka ada peluang nak menjatuhkan orang lain.

salam...

sayanggg..bakat ade tapiiii...ermmmm huhuhu

yb raz,ko nih dahla bangang,bodoh bebal plak tuh.Yang buka aib diri adalah si lesbian fatin nur sendiri,sila bukak mata ko luas2,takkan mata ko je nampak cam celik tapi buta?Dari apa yang dipaparkan,lebian nih yang dengan rasa bangga menayangkan kisah songsang mereka.Bodoh lah yb raz nih,bodoh macam lembu.


EmoticonEmoticon